Riedel – Riesling 4-pack, Mosel karaffel

Varenummer: 222156
Lagerstatus: 34 på lager

kr 1799

...Generer PDF

Beskrivelse

Riedel – Riesling 4-pack, Mosel karaffel

Dette glasset er unikt fordi det passer både hvite og røde viner. Glassenes lange smale form og lukkede åpning balanserer syren i hvitviner ved å fremheve fruktigheten til druen. Av samme grunn passer den til røde viner med fin syre og balanserte tanniner, som Zinfandel og Chianti. Mosel karaffel er inkludert i settet.

Vinglasset passer også til: Alsace Grand Cru, Bardolino, Beaujolais Nouveau, Blauer Portugieser, Côtes de Provence, Côtes du Rhône rosé, Dolcetto, Grüner Veltliner, Jurançon Sec, Lagrein, Loire (hvit), Marsannay rosé, Montepulciano, Mosel -Saar- Ruwer, Müller-Thurgau, Pouilly Fumé, Primitivo, Riesling, Rosé, Sancerre, Sangiovese, Sauvignon Blanc (ulagret), Scheurebe, Schilcher, Teroldego, Traminer, Vernaccia og Welschriesling.

Druespesifikk med Riedel

Druesorten er en av de viktigste faktorene for hvordan en vin lukter og smaker. Men det som også er avgjørende for vinopplevelsen er glasset vinen nytes i. I Grape-specific with Riedel går drikkeekspert Jens Dolk gjennom noen av våre mest elskede druer – og hvilken type glass som kreves for at vinen skal komme rett ut.

Riedel Veritas

Riedel Veritas er en serie maskinlagde briller. Glasset har samme sjarm som munnblåst glass, men en presisjon som bare maskinlaget glass kan oppnå. Den eksepsjonelt tynne stilken gir brillene en elegant følelse og signaliserer at de er av førsteklasses kvalitet.

Riedel Veritas er et godt valg for de som liker Riedel Vinum og ser etter en oppgradering. Glassene har den samme, mykt avrundede koppen. Serien består av en rekke vin-, vann- og spritglass i krystall. Alle glass kan vaskes i maskin.

Tilbake til toppen

Produktsøk

Product has been added to your cart