JBL Encore Partybox

Varenummer: 10909
Lagerstatus: 5 på lager

kr 2999

...Generer PDF

Beskrivelse

JBL Encore Partybox er en partyhøyttaler med synkroniserte lyseffekter og mikrofon – arranger karaoke og allsang på festen. JBL Original Pro-lyd med dyp bass og en trådløs digital mikrofon sikrer partystemningen. Mikrofonen drives av 2 x AA/LR6-batterier (selges separat).

Effektfullt lys som styres fra app
JBL PartyBox Encores innebygde lys danser og beveger seg i takt med musikken – et lysshow med ring- og klubbpærer og rocka stroboskopeffekter. Med PartyBox-appen kan du styre innstillinger og fargene på lyset. Du kan også tilpasse lyseffekter og voluminnstillingen med knappene på toppen av høyttaleren.

Syng karaoke eller arranger en sangkonkurranse
Den medfølgende mikrofonen i støpt sink er perfekt for karaoke. Kanalen med lite forsinkelse og justerbar bass, ekko og diskant beriker stemmen til alle som ønsker å synge. Mikrofonen drives av 2 x AA/LR6-batterier (selges separat).

Dans hele natten
JBL PartyBox Encore har et innebygget oppladbart batteri som gir deg hele 10 timers spilletid. Batteriet lader du fullt på cirka 3,5 time med den medfølgende strømkabelen.

Mange avspillingsmuligheter
JBL PartyBox Encore har innebygget Bluetooth (5.1) sånn at du kan strømme dine favorittlåter trådløst. Du kan også velge å spille av din favorittspilleliste via et USB-minne eller en AUX-kabel via 3,5 mm-inngangen.

Høyttaler som tåler mer
Enten du danser ved bassenget eller blir overrasket av litt regn kan JBL PartyBox Encore være med. Bluetooth-høyttaleren har et sprutsikkert design som er IPX4-klassifisert.

Koble sammen flere høyttalere
JBL PartyBox Encore er en TWS-kompatibel (True Wireless Stereo) JBL høyttaler som kan pares trådløst via Bluetooth med en annen kompatibel høyttaler, noe som vil gi deg en mye fyldigere lyd.

  • Spilletid: 10 timer
  • Ladetid: 3,5 time
  • Effekt ut: 100 W
  • Innganger: USB og AUX
  • TWS: Par 2 høyttalere trådløst
  • Mål: 27,6 x 32,7 x 29,3 cm.
  • Vekt: 6,3 kg
Tilbake til toppen

Produktsøk

Product has been added to your cart